Uzman Diyetisyen Olcay Barış’ın Efeler’deki ofisi açıldı. Açılışa Barış’ın çok sayıda yakını ve danışanları katıldı. Açılışla ilgili konuşan Barış, “Aydın’dan danışanlarımla buluşma heyecanındayım” dedi.


Uzman diyetisyen Olcay Barış’ın Efeler’deki ofisi açıldı. Cumhuriyet Mahallesi Argos Plaza’daki ofisin açılışına Olcay Barış’ın yakınları, danışanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Fazla kilolarla mücadelenin yanı sıra diyet yapılmasını gerektiren rahatsızlıklar konusunda da uzman olan Olcay Barış, “İstanbul’da tamamladığım eğitimimin ardından Aydın’a yerleştim. Aydın’da danışanlarımla buluşmanın heyecanını yaşıyorum. Bugüne kadar edindiğim birikimi, bundan sonra Aydınlılar için değerlendireceğim” dedi.
OLCAY BARIŞ KİMDİR?
1988 yılında İstanbul' da doğdu. Lise eğitimiNi Marmara Fen Lisesi' nde tamamladı. 
2006 yılında girdiği Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü' nden 2011 yılında mezun oldu. 
Lisans eğitimiyle birlikte Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde Diksiyon eğitimi aldı. 
Haliç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalı'nda başladığı yüksek lisans eğitim programından 2014 yılında mezun olarak "Uzman Diyetisyen" unvanını aldı. Hemen ardından Acıbadem Üniversitesi'nde doktora programına başladı.
Çalışma hayatına Temmuz 2011'de Acıbadem Sağlık Grubu'nda başlayan Barış, 5.5 yıldır aktif olarak klinik, poliklinik ve kurum diyetisyeni olarak çalıştıktan sonra 2017 yılında Florya Liv Hospital'da 1.5 yıl ayaktan ve yatarak tedavi gören danışanlarının beslenme programlarını düzenledi. 
Aynı zamanda Ted Ege Koleji’nde beslenme danışmanlığı veren Olcay Barış, kliniğinde özellikle obezite, kilo alma, diyabet, gestasyonel diyabet, çocuklarda obezite, kanserde beslenme, endokrin hastalıklarında beslenme, sindirim hastalıklarında beslenme, kalp hastalıklarında beslenme, karaciğer hastalıklarında beslenme ve sporcu beslenmesi gibi konularda danışmanlık hizmeti veriyor. 
Türkiye Diyetisyenler Derneği ve European Chrohn’s and Colitis Organisation üyesi olan Olcay Barış’ın Prof. Dr. Muhittin Tayfur ile birlikte Diyetisyenlik Eğitimi ve Meslek Etiği’nin birinci-ikinci basımı ve Diyetisyenin Çalışma Rehberi adlı toplam üç adet yayını bulunuyor.