Kuşadası, Didim ve Germencik Belediyeleri personel alımı için İŞKUR aracılığıyla ilanlar yayımladı. Buna göre, 3 belediye toplam 22 personel alacak.

GERMENCİK BELEDİYESİ 9 İŞÇİ ALACAK

Germencik Belediyesi işçi alım ilanında 9 kişi istihdam edeceğini duyurdu. Germencik Belediyesi’ne ait olan AKN Turizm Akaryakıt Gıda Taşımacılık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ne alınacak personeller için son başvuru tarihi 24 Mayıs 2019 olarak açıklanırken başvuruları kabul edilen adaylar için görüşmeler 27 Mayıs Pazartesi günü saat 09.00’da başlayacak.

Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nde görev yapacak personeller, sosyal yardım müdürü, şoför, temizlik görevlisi, yardımcı personel, saha elemanı ( anketör) ve büro personeli alanlarında istihdam edilecek. Belediye personel alımına başvuruda bulunacak adayların son başvuru tarihine kadar Germencik Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne kimlik fotokopisi ve mesleki belgeleri ile başvuruda bulunmaları gerekiyor. Ayrıca işçi alımı ile ilgili bilgi almak isteyenler de müdürlüğe 0256 563 01 20 telefondan ulaşabilecek.

DİDİM BELEDİYESİ 12 İŞÇİ ALACAK

Personel alımı yapan bir diğer belediye ise Didim Belediyesi. Belediyeye ait DİBEL şirketine alınacak 12 personel için adaylar geçici kadroda görev yapacak. 28 Mayıs 2019 tarihine kadar başvuruların kabul edildiği alımlarda adaylar CV’lerini [email protected] adresine eposta göndererek yapabilecek. Kasiyer, garson ve mutfak elemanı kadrolarında yapılacak alımlarda adayların Didim’de ikamet ediyor olmaları, 18 yaşını doldurmuş olmaları, emekliliğe hak kazanmamış ya da emekli olmaması, kamu haklarından mahrum olmaması gerekiyor.

KUŞADASI BELEDİYESİ ŞOFÖR ARIYOR

Kuşadası Belediyesi Personel Anonim Şirketi de şoför alımı yapacak. Daimi kadroda görevlendirilecek şoför alımı için adaylar 24 Mayıs 2019 tarihine kadar Camikebir Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı 9/101 adresinde bulunan şirket merkezine gelerek form dolduracak. Personel alımı için Kuşadası’nda ikamet ediyor ya da edebilecek kişilerden B sınıfı ehliyet ile SRC 2 ve SRC 4 belgeleri olan ve en az ilkokul mezunu olan adaylar başvurularını yapabilecek. Başvuru sırasında form doldurulması ile birlikte adayların nüfus cüzdanı fotokopisini, yerleşim yeri belgesini, adli sicil belgesini, ehliyet ve SRC belgelerini yanında bulundurmaları gerekiyor. Başvuruları kabul edilen adayların görüşmeleri ise 27 Mayıs Pazartesi günü yapılacak.