Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, sürekli işçi olarak 5 temizlikçi (4’ü engelli) ve 1 aşçı (engelli) alacağını duyurdu.

İşte başvuru için gereken belge ve şartlar:

Aydın Emniyet Müdürlüğü kadrosuna 22260 kodlu “sürekli işçi” unvanında alınacak olan;

(1)    TMY (Terörle Mücadelede Yaralananlar) temizlik işçisi alımı için kura gerektirecek sayıda müracaat olmaması nedeni ile kura yapılmayacaktır. Müracaat eden adayların Aydın İl Emniyet Müdürlüğü A Hizmet Binası Personel Şube Müdürlüğüne istenilen belgeler ile birlikte en yakın zamanda müracaat etmeleri gerekmektedir.

(2)    Engelli işçi (Aşçı) alımı için kura gerektirecek sayıda müracaat olmaması nedeni ile kura yapılmayacaktır. Müracaat eden adayların Aydın İl Emniyet Müdürlüğü A Hizmet Binası Personel Şube Müdürlüğüne istenilen belgeler ile birlikte en yakın zamanda müracaat etmeleri gerekmektedir.

(1)    Engelli işçi (temizlik görevlisi) alımı için kura gerektirecek sayıda (86 kişi) müracaat olması nedeni ile, müracaat eden adaylar arasından (4) asil ve (4) yedek ismin belirlenmesi için 12/09/2019 günü saat 09.30’da Güzelhisar Mahallesi Albayrak Caddesi No: 39 adresinde bulunan Polisevi Şube Müdürlüğü Şehit Barış AYDIN Sosyal Tesislerinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda halka açık kura çekimi yapılacaktır.

Kura çekimi sonrasında ismi belirlenen adayların bilgileri Aydın Emniyet Müdürlüğü resmi internet sitesinden duyurulacak olup, kurada ismi belirlenen adaylar en kısa süre içerisinde istenilen belgeler ile birlikte Aydın Emniyet Müdürlüğü A Hizmet Binası Personel Şube Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

  Kurada ismi belirlenen engelli temizlik işçisi adayları ile, TMY temizlik işçisi ve engelli aşçı kadrosuna müracaat eden adaylar tarihi daha sonra duyurulacak olan mülakata çağrılacaklardır.

 İSTENİLEN BELGELER

Asil ve Yedek Adaylardan İstenilen Belgeler:

1.    Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2.    En son bitirdiği okul diploması aslı ve fotokopisi

3.    Aşçılık için müracaat edenlerden, en az (1) yıllık mesleki tecrübesi olduğuna dair belge veya ilgili bölümden mezun olduğuna dair belge

4.    İkametgâh Belgesi (Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden alınacak)

5.    Adli Sicil Kaydı ( Sabıka kaydı)

6.    Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almadığına dair belge (Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğünden alınacak)

7.    657 DMK'nın 53'üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevine devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair doktor raporu,

8.    Engelli Sağlık Kurulu Raporunun aslı ve fotokopisi

9.    Terör Mağduru adayların terör mağduru olduğuna dair belgenin aslı ve fotokopisi