Aydın’ın en büyük özel lisesini kuran Uğur Okulları, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılına Aydın-İzmir Karayolu üzerinde bulunan binasında başladı. 8 bin metre kare kapalı alana sahip okulda, üniversiteye hazırlığın yanında sosyal etkinlikler ve kişisel gelişim eğitimleri verilecek.

Aydın’ın en büyük özel lisesini kuran Uğur Okulları, 720 öğrenciye hizmet vermek için eğitimlerine başladı.  Öğrencileri üniversiteye hazırlamanın yanında sosyal etkinlikler ve kişisel gelişim alanlarında da yetiştiren okul, dinamik ve deneyimli kadrosuyla Aydın-İzmir Karayolu üzerinde bulunan binasında eğitime start verdi.

Öğrencileriyle buluşan lise, online sınava hazırlık merkezi, Türkiye geneli deneme sınavları, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yeni akademik takvimine uygun sosyal beceriler geliştirme gibi uygulamalarıyla gençlerin geleceğini en iyi şekilde belirleyecek.

50’YE YAKIN ÖĞRETMEN KADROSU

Türkiye’nin en köklü eğitim kurumu olan Uğur Okulları, bugüne kadar sunduğu kaliteyi Aydın’daki yeni kampüsünde yaşatacak. Lise, alanında uzman 50’ye yakın öğretmen kadrosu ve 51 yıllık deneyimiyle eğitimde fark yaratacak.

Uğur Okulları'nın Efeler'deki yeni kampüsünde öğrenciler açık büfe yemek ve kantin sisteminden, hazırlanan özel kartlarla faydalanabilecek. Aynı kartlar, etüt için öğretmenden randevu almada da kullanılacak.